Az öngyilkos cipőfűző blogja

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem.

Az öngyilkos cipőfűző blogja

Többszörös öngyilkossági kísérletet elkövető ifjú keresi hozzá illő párját. Jelige: "Meghalok érted!"

Kipróbálnál egy új játékot? Na, akkor katt a képre, és kezdődjék a szórakozás :)

 

league_of_legends_rope_skipping_gif_by_mizoreame-d6k1w9b.gif

Ingyen pénz a Pokerstrategytől! Katt a képre, és kezdj el pókerezni, ingyen, valós pénzért!

Regisztrálj a 888poker termébe, és most 88$-t kapsz.Katt a képre, és induljon a pókerparty!

tumblr_mlefm6o70u1qbogk6o1_400.gif

EZ megtörtént

A Kentucky állambeli Louisville-ben Barry Kemp 5005 év börtönbüntetést kapott többrendbeli fegyveres rablásért. Az elítélt enyhítésért folyamodott a bírósághoz, és a bíró végül együttérzően lecsökkentette a büntetését 1001 évre.

Nagyon megszívta

  Egy tolvaj benzint akart lopni egy lakókocsiból, de a kocsi gazdája meghallotta a motoszkálást és kihívta a yardot. A kiérkező rendőrök egy sokkos állapotban lévő embert találtak a földön egy hatalmas tócsa fekália közepén. Az idióta bűnöző csak arra lett figyelmes, hogy amikor megszívta a csövet, a szokásosnál sokkal nagyobb adag folyadék indult meg a szájába. A lakókocsi tulajdonosa eltekintett a feljelentéstől. Saját bevallása szerint azért, mert ilyen jót még az életben nem nevetett. Szerencsétlen fickó a wc-tartályt csapolta meg.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ősszlovákok...avagy elnézést kívánok! Történelmi áttekintés (egy kis sóval meg cukorral) 1.rész

2014.04.01. - DoktorSSJ Szólj hozzá!

A szlovák őshaza mai tudásunk szerint a i.e. XXVI.században a Colorado folyó és a Jangce folyó közötti területre tehető. Erre főleg növényföldrajzi érvek hozhatóak fel,elsősorban az egyaránt a jelenlegi USA-ban és Kínában is honos ficovirág ( lychnis bratislavia ficocondria) is utal. Vannak olyan tudományos munkák is, mely szerint a Horn-foktól indultak el, és így jutottak el a Colorado folyóig, majd innen indulva benépesítették az Colorado és Jangce közötti területet.Azonban írásos forrásokra is hagyatkozhatunk, főleg a "Slávny slováci život" című primer forrásra, amelynek több írója van, de minden bizonnyal első szerkesztője eme felbecsülhetlen értékű krónikának Radiszló Radomír, akiről mindössze annyit tudunk, hogy egy afrikai sötét bőrű zsidó szerzetes volt, és mivel az Izraelben élő buddhisták kiüldözték otthonából, vakterkep_vilag_map_103356_23153.gifezért elindult világot látni. A forrás létével és nevével rögtön bizonyítható, hogy bizony bizony csak legenda az, hogy a szlovákok akkori neve "tót" volt, a mai szlovák etnikum ősei szlovákok voltak, és így is nevezték magukat.Nos, mivel már megvolt a szlovák őshaza rögzítése, felveti a kérdést, milyen népek voltak a szlovákok szomszédai az őshazában. Többnyire morvák, és szlovákok. De ez nem lényeges. Radiszló azt említi meg, hogy a szlovák, mint elnevezés egy legendából származik, miszerint élt 18 testvér, akik elfoglalták a a Colorado folyó és a Jangce folyó közötti területet, és itt államot, illetve dinasztiát alapítva uralkodtak egészen Krisztus születéséig. Ez a legenda megcáfolhatatlan, így ez már nem is legenda.  A dinasztia alapítója Szlov volt, a legidősebb testvér, és így a továbbiakban a dinasztia későbbi tagjai csak "Szlovákok", azaz a dinasztia tagjaiként emlegették. A "Slávny slováci život" megemlít egy komolyabb konfliktust is, lényegében arról van szó, hogy az akkor uralkodó Szlov-dinasztiát megakarta buktatni Mínosz, aki Facebook-on lájkolta, a valóságban azonban nem, így hát fellázadt. Mínosz és az őt pártolók a mai Kréta szigetén éltek, itt lázadást robbantottak ki, amelyet az akkor még gyenge birodalom nem tudott leverni, így egy új ellenség jelent meg a térképen, a mínoszi civilizáció. Radiszló krónikája szerint az akkor hatalmon lévő Szlov Bronislav csak ennyit mondott : "Jóvanakkor!" Több háború is dúlt, ez lényegében polgárháború volt, szlovák szlovák ellen harcolt. Az i.e. XVI.századra sikerült befejezni a háborút, amelyet a krónika akkori írója, Kakdila Zdenkó említ meg :"A potom Mirko kráľ, kráľovská koruna na jej hlave, drží žezlo, a druhá ruka drží pero a podpísanie mierovej Stanislav pokoj v celej krajine, a celý svet tam bol dino - dáni bis-fuck" - azaz magyarul : "És akkor Mirkó király,fején a királyi koronával, kezében a jogarral, másik kezében a tollal megkötötte a sztányiszlávi békét. És vala béke az egész földön, az egész világban. És vala ott dínom - dánom, biszem-b*szom." Azonban, hatalmasat tévedtek, hiszen....

Folytatása következik, ha tetszett, nyomj egy lájkot, hogy lássam : volt értelme :)

Címkék: történelem vicces legenda őskor szlovák század colorado krónika dinasztia őstörténet lájk jangce néptörténet

A bejegyzés trackback címe:

https://mamerd.blog.hu/api/trackback/id/tr455889824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása